Aanmelden Wijk 1

Voor meer informatie over de kerkdiensten verwijzen wij je graag door naar het nieuwsbericht op onze website. Terug naar overzicht.

Zondag 25 april - 16.00: ds. G. Herwig (bediening Heilige Doop)
Middag
nog 12 plaatsen

In verband met het maximum aantal bezoekers wordt de gemeente per sectie uitgenodigd, kinderen onder de twaalf jaar hoeft u niet op te geven!

Voor deze dienst de sectie van ouderling Kaat, U MAG ZICH AANMELDEN VOOR ÉÉN VAN BEIDE DIENSTEN!

Elke week is een andere sectie aan de beurt om de vrije plaatsen in te vullen. Vanaf zaterdag 14.00 uur is het aanmelden vrij voor de sectie van ouderling van der Linde

Vanaf zaterdag 19.00 uur is het aanmelden vrij voor iedereen

Bent u naar de kerk geweest en wordt u in de dagen daarna positief getest op corona, wilt u dit dan doorgeven aan de scriba? Hij kan de andere bezoekers dan (anoniem) inlichten!

Nu aanmelden
Zondag 25 april - 08.45: ds. M. Goudriaan
Ochtend
nog 25 plaatsen

Elke week is een andere sectie aan de beurt om de vrije plaatsen in te vullen. Vanaf zaterdag 14.00 uur is het aanmelden vrij voor de sectie van ouderling Van der Linde

Vanaf zaterdag 19.00 uur is het aanmelden vrij voor iedereen

Nu aanmelden

Aanmelden voor de dienst van

Vul per persoon het formulier in. In verband met het beperkt aantal plaatsen is het niet toegestaan om meerdere mensen in één keer op te geven!

We gebruiken het adres om de huisgezinnen te kunnen verzamelen.

Vul hieronder het aantal kinderen in die voor de oppas. We gebruiken dit ter indicatie hoeveel kinderen we kunnen verwachten.

We gebruiken dit e-mail adres om contact op te nemen indien nodig omtrent de dienst

Kan je bevestigen dat op dit moment geen gezondheidsklachten heeft?