Aanmelden Wijk 1

Voor meer informatie over de kerkdiensten verwijzen wij je graag door naar het nieuwsbericht op onze website. Terug naar overzicht.

Zondag 8 augustus - 09.30 ds. R. Veldman
Ochtend
nog 198 plaatsen

In verband met het maximum aantal bezoekers wordt de gemeente per sectie uitgenodigd, graag ook de kinderen weer aanmelden!

Aanmelden voor de oppas in de Zaaier via: oppascommissie@outlook.com

Voorrang bij aanmelden voor de secties van: Van Boven, van Dijk, Meuleman, vd Linde, van 't Oever, Riezebos, Rozendal, Kaat en Bouma
Zaterdag vanaf 14.00 aanmelden vrij voor iedereen. U MAG ZICH AANMELDEN VOOR ÉÉN DIENST PER WEEK / WEEKEND

Bent u naar de kerk geweest en wordt u in de dagen daarna positief getest op corona, wilt u dit dan doorgeven aan de scriba? Hij kan de andere bezoekers dan (anoniem) inlichten.

Nu aanmelden
Zondag 8 augustus - 18.30 ds. L. Hak
Avond
nog 200 plaatsen

Aanmelden voor de oppas in de Zaaier via: oppascommissie@outlook.com

Nu aanmelden

Aanmelden voor de dienst van

Vul per persoon het formulier in. In verband met het beperkt aantal plaatsen is het niet toegestaan om meerdere mensen in één keer op te geven!

We gebruiken het adres om de huisgezinnen te kunnen verzamelen.

We gebruiken dit e-mail adres om contact op te nemen indien nodig omtrent de dienst

Kan je bevestigen dat op dit moment geen gezondheidsklachten heeft?